Vi har din næste varebil

Hos Kilstrup & Fuhlendorff kan vi tilbyde alle erhvervskunder skræddersyede løsninger takket være vores store erhvervsmodelprogram. Vores veloplagte salgsteam leverer en bred vifte af produkter og tjenesteydelser, som opfylder enhver virksomheds behov - fra de små til de mellemstore og store virksomheder. Vi har et stort udvalg af kassevogne, varevogne og erhvervsbiler fra Citroen. Tag en snak med vores salgsteam om dine ønsker og behov – så finder vi i fællesskab en erhvervsbil, der passer præcis til dig og din virksomhed. 

Tilpas bilen til dine behov

Vi ved, at alle virksomheder og erhvervskunder har forskellige behov. Vi tilbyder derfor et bredt udvalg af varebiler og kassevogne med forskellige læssevolumen og dimensioner. I forbindelse med køb af erhvervsbiler tilbyder vi naturligvis også fordelagtig service. Vi tilbyder en lang række af serviceydelser særligt tilpasset vores erhvervskunder, så din virksomhed får den bedst mulige driftsøkonomi på jeres bilpakke. Vi hjælper dig professionelt gennem hele processen – lige fra indkøb af din nye bil til salg af den gamle. Vi tager udgangspunkt i dine behov og stiller altid en lånebil til rådighed, hvis du har brug for det. Som autoriseret Citroen-værksted har vi stor erfaring og ekspertise med netop erhvervsbiler fra dette mærke. 

Ring og hør mere

Vil du høre mere om vores attraktive erhvervsbiler, så kontakt os på telefon 7583 2200 eller e-mail info@k-f.as. Vi står klar til at hjælpe dig et skridt nærmere din nye varebil. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi vores salgskontor i Vejle for en uforpligtende snak.