Kassevogne eller vare- & erhvervsbiler

Hos Kilstrup & Fuhlendorff kan vi tilbyde alle erhvervskunder skræddersyede løsninger takket være vores store erhvervsmodelprogram. Vores veloplagte salgsteam leverer en bred vifte af produkter og tjenesteydelser, som opfylder enhver virksomheds behov - fra de små til de mellemstore og store virksomheder. Vi har et stort udvalg af kassevogne, varevogne og erhvervsbiler fra Citroen. Tag en snak med vores salgsteam om dine ønsker og behov – så finder vi i fællesskab en erhvervsbil, der passer præcis til dig og din virksomhed. 

Tilpas erhvervsbilen til dine behov

Vi ved, at alle virksomheder og erhvervskunder har forskellige behov. Vi tilbyder derfor et bredt udvalg af varebiler og kassevogne med forskellige læssevolumen og dimensioner. I forbindelse med køb af erhvervsbiler tilbyder vi naturligvis også fordelagtig service. Vi tilbyder en lang række af serviceydelser særligt tilpasset vores erhvervskunder, så din virksomhed får den bedst mulige driftsøkonomi på jeres bilpakke. Vi hjælper dig professionelt gennem hele processen – lige fra indkøb af din nye bil til salg af den gamle. Vi tager udgangspunkt i dine behov og stiller altid en lånebil til rådighed, imens bilen er til service eller på værksted. Som autoriseret Citroen-værksted har vi stor erfaring og ekspertise med netop erhvervsbiler fra dette mærke. 

Spørgsmål til vores kassevogne

Vil du høre mere om vores attraktive erhvervsbiler og hvad vi har at tilbyde, så kontakt os på telefon 7583 2200 eller e-mail info@k-f.as. Vi står klar til at hjælpe dig et skridt nærmere din nye kassevogn. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi vores salgskontor i Vejle for en uforpligtende snak. Leder du efter andre alternativer tilbyder vi køb af helt nye biler , gode brugte biler, eller leasingbiler til det private.