Autoriseret service og reparation

Regelmæssig service er vigtig, og den bedste service får du på vores autoriserede Citroën og Honda værksted. Vi har et stort indgående kendskab til og erfaring med begge bilmærker.

Vores teknikkere tager regelmæssigt på efteruddannelse hos begge bilmærker. Værkstedet har adgang til al speciallitteratur, eget testapparatur samt specialtilpasset værktøj.
Bilproducenterne udsender løbende ny og vigtig information, og værkstederne har en vidensbank, de kan konsultere, samt direkte adgang til reservedelslagrene.
Ved dit servicebesøg hos Kilstrup & Fuhlendorff sikre vi, at din bils garantier overholdes og eventuelle softwareopdateringer fra producentens side bliver implementeret.

Hvorfor er service af din bil så vigtigt?

Regelmæssig vedligeholdelse af din bil giver dig kontrol over bilens tilstand. Den forebygger problemer og bidrager til, at brugtvognsværdien holdes oppe.
Værkstedet bliver jævnligt kontrolleret af Dansk Teknologisk Institut ( DTI ).
Ved uanmeldte besøg bliver kvaliteten på værktøj, måleudstyr og værkstedet i det hele taget checket. Resultatet munder ud i en rapport, som sætter tal på kvaliteten.

Vi har et stort lager af reservedele til hele model-programmet. Derfor skal du aldrig vente længe på service og reparationer. Desuden er vi on-line med bilproducenternes hovedlager, så du aldrig skal vente unødigt på en reservedel.

Erstatningsbil
Du har mulighed for at leje en af vores mange erstatningsbiler under dit værkstedsbesøg. Husk dog at bestille i god tid.

Ring lige nu for at bestille tid til din bil hos

Kilstrup & Fuhlendorff A/S
Storhaven 3
7100 Vejle.
Tlf. 75832200

Eller book dit næste besøg fra linkboksen