Autoværksted

Professionelt og erfarent værksted

Hos Kilstrup & Fuhlendorff er kvalitet og tillid vores nøgleord. Vi er et topmoderne autoværksted, der med vores professionelle personale står klar til at tage hånd om din Citroen eller Honda. Vi har mange års erfaring i branchen og kan rådgive dig om alt inden for biler og automekanik. Vi har et indgående kendskab til både Citroen og Honda, ligesom vores autoværksted er opdateret med det nyeste udstyr og værktøj. Det er din sikkerhed for, at dit serviceeftersyn er af højeste kvalitet. Ønsker du et prisoverslag på dit næste serviceeftersyn eller reparation, så kontakt os for en uforpligtende snak.

Vi tilbyder alt inden for service og eftersyn

Vi er et alsidigt autoværksted med erfaring inden for mange fagområder. Har du været ude for en skade, tager vi os af alt fra reparationer til udlån af lånebil. Vores pladesmede står klar på vores topmoderne pladeværksted til at gøre skaden god igen. Vi klarer kontakten til forsikringsselskaberne og hjælper gerne med skadeanmeldelsen.. Vi har et stort lager af originale reservedele til en lang række bilmodeller, så du aldrig skal vente længe på din service eller reparation. Ønsker du en skræddersyet serviceaftale på din bil, så hjælper vi gerne med at finde præcis den aftale, der passer til dine behov. Som dit autoriserede værksted tilbyder vi naturligvis også motorrens, rens og service af aircondition og klimaanlæg samt salg og opbevaring af dæk og fælge.

Kontakt os dag

Har du brug for en autoriseret mekaniker eller er du på udkig efter ny bil, så kontakt os på telefon 7583 2200 eller e-mail info@k-f.as. Du er også meget velkommen til at kigge forbi vores værksted i Vejle, hvor vi hjælper kunder fra hele lokalområdet. 

Servicebooking

Hvornår passer det dig bedst?

Informationer om dig

Loading...

Informationer om din bil