Gode priser på leasingbiler i Vejle

Hvad er privatleasing?

Privatleasing er til dig, der er træt af uforudsete regninger, forhandling af pris ved ny bil eller bekymrer dig om bilens værditab. I stedet for at bruge din opsparing eller låne penge i banken til en ny bil, tilbyder Kilstrup & Fuhlendorff i Vejle i stedet leasingbiler fra Citroën.

Privatleasing er i alt sin enkelthed langtidsleje af en bil. Du kender den månedlige udgift og betaler kun for leje, brændstof forsikring og grøn ejerafgift. Vi står for al service og vedligeholdelse på vores leasingbiler, så du undgår uforudsete værkstedsregninger.

Ved privatleasing bevarer du alle dine fordele som bilejer, men slipper for den til tider dyre fornøjelse, der forbundet ved at eje. 

Fordelene ved leasingbiler er mange – men de inkluderer bl.a.:

  • Vi hjælper dig igennem hele processen
  • Du risikerer ingen værditab
  • Ingen udgifter til servicering – du skal blot overholde serviceaftalen
  • Fast månedlig ydelse
  • Lille førstegangsydelse
  • Du får en erstatningsbil uden beregning, når bilen er til service eller på værksted
  • Du betaler kun brændstof, grøn ejerafgift og forsikring udover lejen

Du bestemmer selv over din leasingbil

Vi skræddersyer leasingydelsen til dig, så din passer dit behov og budget. Den månedlige ydelse afhænger af den valgte bil, antal kilometer du kører om året, i det antal år du privatleaser. Derved kommer du ikke til at betale for meget eller for lidt.

Når du privatleaser en bil, bestemmer du selv, hvad der skal være af ekstraudstyr i bilen. Fabriksmonteret ekstraudstyr, der er monteret før levering af bilen, kan medfinansieres i den månedlige ydelse, så du ikke står med en straksbetaling.

En leasingkontrakt kan altid opsiges med 3 måneders varsel, ved udgangen af en måned og stadig benytte bilen i opsigelsesperioden. Har du haft leasingbilen i over 11 måneder, kan du med 1 måneds varsel opsige leasingkontrakten.

Ønsker du at vide mere om Citroëns leasingbiler eller bestille en uforpligtende prøvetur? Så kontakt Kilstrup og Fuhlendorff på tlf. 7583 2200 eller e-mail info@k-f.as. Vores dygtige konsulenter hjælper dig til lige præcis den leasingbil, som dækker dine behov.