Autoriseret Honda service værksted

Værkstedet.

 

Kvalitet og tillid er nøgleordene på vores top moderne værksted. Vores professionelle personale med over 10 års erfaring med Honda, står klar til at tage hånd omkring din bil.

 

Vi har faste priser på næsten alt arbejde, så vil du have et prisoverslag på serviceeftersyn eller en reparation, skal du bare sige til - vi står klar til at hjælpe og rådgive dig.

 

Kilstrup & Fuhlendorff tilbyder lige nu fleksibel service til din Honda. 

 

Standard Service med olieskift til kun kr. 1.298,-

*prisen er inklusiv moms og miljøafgift.

 

 

Kilstrup & Fuhlendorff Standard Service er et helt nyt serviceeftersyn, til din Honda der har mere end 5 år på bagen. Det er mindre end et almindeligt serviceeftersyn og koster derfor også betydeligt mindre.

 

Bilen bliver efterset på de vigtigste punkter, og værkstedet skifter olie og filter. Værkstedet kontrollerer også bremser, styretøj, væske til servostyretøj, køler og sprinklervæske samt rør og huses tæthed og tilstand (motor og gearkasse).

 

Hvis der er ting der trænger til udskiftning, så kontakter værkstedet dig inden de udskifter noget på din bil. På den måde har du en bil som er tjekket og køreklar til en yderst attraktiv pris - uden at gå på kompromis med Honda kvalitet.

 

 

Skadecentret.

 

Er skaden sket så står vores pladesmede klar på vores topmoderne pladeværksted klar til at gøre skaden god igen. Vi klarer kontakten til forsikrings-selskaberne og hjælper gerne med skadeanmeldelsen.

 

Servicebooking

Hvornår passer det dig bedst?

Informationer om dig

Loading...

Informationer om din bil