Kom og oplev vores biler

Vi hjælper dig med bilkøbet

Hvis du er på jagt efter en ny bil, så kom forbi Kilstrup & Fuhlendorff i Vejle. Vi er bevidste om, at der er mange overvejelser og spørgsmål forbundet med et køb af en ny bil, og vores sælgere er godt klædt på til at guide dig igennem vores bilmærke og bilmodeller.

 

På den kan du finde frem til den bil, der passer netop til dine behov og ønsker.

 

Autoriseret Citroën-forhandler

Kilstrup & Fuhlendorff er autoriseret forhandler af Citroën. Hos os kan du finde alle de nye modeller, herunder blandt andet Funky-modellen, der giver dig rummelighed, kørekomfort i topklasse og masser af udstyr – herunder en 7” touch screen, automatisk klimaanlæg og parkeringssensor. 

Vi har alle Citroëns populære modeller, som for eksempel C1, C2, C3, C4, Berlingo og de eksklusive DS Line-modeller. Kig forbi os og gennemse vores udvalg. Vi hjælper dig med at finde frem til den model, der passer bedst til dig.

 

Overvejelser i forbindelse med bilkøb

Det er en stor beslutning at købe ny bil. Mange bilejere tumlere med overvejelser omkring finansiering, om det skal være en benzinbil eller dieselbil samt hvor meget plads, bilen skal have. 

Vi har et stort showroom på næsten 900 kvadratmeter, hvor vi står klar til at byde dig velkommen. Her kan du studere vores biler, ligesom vi kan give dig svar på alle de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med køb af ny bil.