Kom og oplev vores biler

Vi hjælper dig med købet af din nye bil

Hvis du er på jagt efter en ny bil, så kom forbi Kilstrup & Fuhlendorff i Vejle. Vi er bevidste om, at der er mange overvejelser og spørgsmål forbundet med et køb af en ny bil, og vores sælgere er godt klædt på til at guide dig igennem vores bilmærke og bilmodeller.

 

På den måde kan du finde frem til den bil, der passer netop til dine behov og ønsker.

 

Autoriseret Citroën-forhandler

Kilstrup & Fuhlendorff er autoriseret forhandler af Citroën. Hos os finder du alle de nye modeller, herunder blandt andet Funky-modellen, der giver dig rummelighed, kørekomfort i topklasse og masser af udstyr – herunder en 7” touch screen, automatisk klimaanlæg og parkeringssensor. 

Vi har alle Citroëns populære modeller, som for eksempel C1, C2, C3, C4, Berlingo og de eksklusive DS Line-modeller. Kig forbi os og gennemse vores udvalg. Vi hjælper dig med at finde frem til den model, der passer bedst til dig, så din drømme om en ny bil kan blive til virkelighed.

 

Overvejelser i forbindelse med køb af ny bil

Det er en stor beslutning at købe ny bil. Mange bilejere tumlere med overvejelser omkring finansiering, om det skal være en benzinbil eller dieselbil samt hvor meget plads, bilen skal have. 

Vi har et stort showroom på næsten 900 kvadratmeter, hvor vi står klar til at byde dig velkommen. Her kan du studere vores biler, ligesom vi kan give dig svar på alle de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med køb af ny bil. Som alternativ tilbyder vi også leasingbiler til private, hvis du ikke vil binde dig til den samme bil for længe, her får du også samtidig fuld service på vores værksted. I forlængelse af vores salg af nye biler, tilbyder vi også et bredt udvalg af brugte biler. Vi garanterer at der er noget for alle, og har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på  7583 2200 eller skrive en e-mail til info@k-f.as